sunnuntai 14. helmikuuta 2010

"Uusi reppu"

Ostin tämän käytettynä Varustelekasta (nopea palvelu, tilauksesta kului päivä ja sain postista viestin) kun kyllästyin reppuihin joihin ei mahdu mitään, jotka menevät rikki hetkessä. Tässä onkin sitten sellainen takuu, että jos käyttämällä saa rikki, saa uuden tilalle! Postitus kuluineen hinta oli 24e. Tekstin tein itse kangasvärillä, nopea tuunaus joka muutti ilmettä paljon.
Ja tilaa repussa riittää: mahtuu järeämpikin läppäri, kirjoja, vaatetta, evästä..mitä keksiikin.. Mietin pitkään jonkun merkki repun ostoa, mutta eivät ne kuitenkaan ole niin kestäviä kuin tämä ja olisivat paljon kalliimpia.
On kuitenkin kalliita panostuksia jotka kannattavat esim. El Naturalistan kengät:) Olivat siis 130e mutta nyt niitä vuoden käytettyäni on sanottava, että jalkoihini niillä on ollut hyvä vaikutus. Olen kärsinyt siitä, että jalassani ei ole kunnon jalkaholvia ja sen vuoksi se joutuu helposti väärään asentoon ja kipeytyy, syntyy erilaisia jännitteitä ja lopuksi on selkä kipeä, sitten olkapää ja niska.. Tukipohjalliset eivät ole auttaneet, eivätkä jalkajumpat, mutta nämä ihmekengät..! Makkuilin sohvalla ja yhtäkkiä huomasin, että minulla on jalkaholvi! Eivätkä jalat ole muutenkaan olleet kipeät. Eivät ole vääntäneet jalkaa niin paljoa, että olisi marssimurtumia ym. vikaa, pelkkää hyvää vain! Kokeiltu siis on ja pakko mainita; kengät eivät ole kovassa käytössä menettäneet kuosiaan ollenkaan, ovat kuin uudet!

3 kommenttia:

 1. Jykevän näköinen reppu, varmasti kestää.

  VastaaPoista
 2. Onpas ihana hankinta. Painanta antaa mukavan ilmeen.
  Olen kenkien suhteen samaa mieltä. Niihin kannattaa panostaa!

  mukavaa ystävänpäivää ja halauksia sinne!

  VastaaPoista
 3. Armeijan reppu kestää varmasti. Täytyykin tutkia mitä muuta tuosta kaupasta löytyy.

  VastaaPoista