tiistai 2. helmikuuta 2010

Helmet kaulassa

Hei kaikki uudet ja vanhat blogiystävät! Tämä on siis uusi blogini jossa kirjoittelen omasta tyylistäni. Ostan paljon vaatteita kirppareilta, mutta tunnustan myös joitakin merkkejä, kuten kuvassa näkyvää Noa Noaa sekä Laura Ashleytä. Pääperiaatteena ostettaessa on kuitenkin laatu ja vaatteen kestävyys ennen jotain tiettyä brändiä. Pidän romanttisesta, kimaltelevasta, boheemista ja nostalgisesta.. Rennosta kerrospukeutumisesta, pitseistä ja kantri hengestä.
Vaikka muoti blogeja perustetaan paljon, on todella vähän maalaisromantiikkaan suuntautuneita. Lähinnä ne edustavat pintaliitomuotia ja viime hetken trendejä, vaikka niissäkin nykyisin kirpparilla käyminen on enemmän sääntö kuin poikkeus. Ranskalais-tanskalainen tyyli ja Shabby Chic ovat sisustus blogeissa kyllä todella suosittuja, mutta itse ajattelin lisätä tarjontaa pukeutumis blogillani.
Pidän paljon helmistä ja harvoin tulee päivää jolloin ei niitä kaulassani tai päässäni olisi;) Ne ovatkin yksi tapa tehdä tyyliin tiettyä fiiniyttä.. Minulla on niin muovisia pukukoruhelmiä kuin muutamat aidotkin. Ensimmäiset omat helmeni sain viisivuotiaana ja tarkkana ihmisenä ne on minulla vieläkin.. Niitä on kahdet: vaaleanpunaiset ja vaaleansiniset, ne ostettiin äidin kanssa Tampereen Stokkalta, muistan tärkeän tapauksen:) Vaikka ovatkin muovia, niin palvelevat vieläkin, miksikäs ne olisivat menneet.. Kuvassa olevat helmet ostin viime viikolla City Marketista juuri tuota neuletta varten, maksoin niistä viisi euroa, mikä ei ole paljon jos ajttelee niiden mahdollista käyttöikää! Helmet ovat yksiä ajattomimmista assessuaareista joita tiedän, vusiluku ei niissä näy.

3 kommenttia:

  1. Hei
    Löysin tänne Emilian vinkistä. Noa noa on ihan lempparimerkkini! Odotan innolla postauksiasi.

    VastaaPoista
  2. Minäkin tänne löysin samaa reittiä, kuin Anu. Upeaa!!! En yleensä lue yhtäkään muotiblogia, mutta tämähän on juuri minulle!!

    VastaaPoista